3 Fordele ved at udskifte dit oliefyr med et pillefyr

Hvis du har et oliefyr stående derhjemme, så kan det være en god idé at overveje en anden varmekilde. Du kan blandt andet vælge at få et pillefyr placeret derhjemme i stedet, som kan bringe mange fordele med sig. Man kan sagtens finde en række forskellige pillefyr online, så man kan finde det helt rette til sit eget hjem. Du kan også læse mere om pillefyronline, hvis du er i tvivl om, hvorvidt det fungerer til din bolig eller ej. Er du i tvivl om, hvilke fordele, der følger med, når du udskifter et oliefyr med et pillefyr, så er der 3 fordele, du kan læse her.

1.   Spar penge

En af de mest åbenlyse fordele ved at udskifte dit oliefyr med et pillefyr er naturligvis, at man kan spare en hel del penge på det. Oliepriserne er meget høje lige nu, hvilket betyder, at ens varmeregning også bliver højere med et oliefyr. Lige nu ligger oliepriserne på omkring 9 kroner pr. liter, hvilket betyder, at man faktisk kan spare helt op til 50 procent af sin varmeregning, hvis man skifter til et pillefyr. Det er derfor en stor fordel at skifte til et pillefyr, hvis du ønsker en lidt billigere varmeregningen i fremtiden.

2.   Gør en forskel for miljøet

Et oliefyr bruger fossile brændsler, hvilket ikke er særlig godt for miljøet eller atmosfæren. Et pillefyr derimod er C02 neutralt, og er derfor også et langt bedre alternativ, hvis man gerne vil hjælpe miljøet lidt på vej. Det er derfor en rigtig god idé at skifte fra et oliefyr til et pillefyr, hvis man ønsker at hjælpe planeten.

3.   Få et energisparetilskud

Når man skifter fra en varmekilde, som bruger meget energi, til en som bruger mindre, så kan man få et energisparetilskud. Du kan derfor hente nogle penge hjem på at udskifte dit oliefyr med et pillefyr.

This entry was posted in Varmeforsyning. Bookmark the permalink.