Billigt dækbark, der kvæler dit ukrudt

Leder du efter noget der kan sørge for at dit havebed eller andre planter ikke bliver dækket med ukrudt? Så er du kommet til det rette sted, fordi med dækbark kan du sikre dig at ukrudtet ikke vokser op ved siden af dine planter eller blomster, dette er den væsentlige funktion af dækbark.

Dæm op for ukrudtet inden det kommer

Den mest ihærdige og irriterende form for ukrudt er nok skvalderkål. Når det først er kommet, kan du ikke slippe af med det igen, så derfor skal du sikre dig, at du ikke får det ukrudt til at starte med. Det kan du gøre, ved at købe dækbark. Dækbarket sørger for at ukrudtet ikke får fodfæste, selvom man køber den fineste jord, til for eksempel et tulipanbed, kan man ikke være 100% sikre sig på, at der ikke vokser ukrudt deri, derfor burde man altid efterdække med dækbark.

Kvæl ukrudtet i opløbet

Et lag dækbark forhindrer sollyset at nå helt ned til jordbunden, og dermed forhindres fotosyntesen i de nederste planter også. Ved at fotosyntesen forhindres, sker der det, at planterne ikke kan formere eller vokse. Men det forhindrer ikke at dine planter, altså dem der er over dækbarket, i at lave fotosyntesen, så de vil bare fortsætte med at vokse som de ellers ville. Du skal altså ligge dækbarket godt og grundigt rundt om dine planter, så det kvæler ukrudtet. Mange kender det fra græsplænen, hvor man for eksempel har langt en plade, græsset nedenunder har så visnet og kommer først igen når der kommer lys.

En nem og billig løsning til ukrudtet

Du får hurtigt kål på ukrudtet, hvis du bestiller dækbark – til en god pris, du sikre dig endda, at du får dit dækbark til den bedste pris muligt. Jo hurtigere du bestiller, jo hurtigere får du det leveret, dermed får du også et ukrudt-frit havebed endnu hurtigere.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.