Energitilskud

Staten har pålagt de energiproducerende virksomheder i Danmark, at optimere deres drift, så de bidrager positivt til målene for CO2 reduktionen for hele landet.

Fjernvarme og el værker har internt foretaget store investeringer i energibesparende tiltag, men gør også brug af en speciel ordning, der gør det muligt for dem, at opkøbe en energibesparelse fra et privat hjem.

Det betyder, at du som privatperson kan ”sælge” den energibesparelse du opnår, ved f.eks. at skifte fra oliefyr til varmepumpe.
Det årlige mindre CO2 forbrug, må de energiproducerende virksomheder købe og lægge til deres samlede besparelse.

Udover tilskud til varmepumper, kan du også opnå energitilskud til andre energibesparende foranstaltninger f.eks. isolering, skift af vinduer og døre, nyt energirigtigt gasfyr m.m.

Sådan opnår du energitilskud til varmepumper

Før du laver et energibesparende tiltag i din private bolig, skal du have indsendt et ansøgningsskema om energitilskud.

Når du har gjort det og fået grønt lys retur, kan du påbegynde selve projektet med installation af din varmepumpe, ekstra isolering eller hvad du vil udføre.

Efter end opgave sender du dokumentation ind og du vil modtage et tilskud for varmepumpen direkte på din konto – skattefrit.

Hos Energikøb.dk kan du oprette dit projekt,

få det gennemgået af faglært personale og logge ind, når projektet er overstået, for at indsende dokumentation (kopi af kv

itteringer)

Det er yderst simpelt og vi kan kun anbefale, at du opretter din sag, med det samme du har bestilt din nye varmepumpe.

Gå til Energikøb.dk og søg energitilskud nu

Søg energitilskud hvordan

 

Læs mere baggrundsinformation om

Energitilskud her:

Energistyrelsen
Sparenergi.dk
Generelt om energitilskud

Håndværkerfradrag:
Hvordan.info