Find bedste varmepumpe

Hvor finder du de bedste varmepumper ?

Det gør vi fordi vi har fået lov til at låne deres tegninger her på informations portalen og fordi de kun sælger varmepumper, der er specielt udviklet til det nordiske klima. Vi ved deres varmepumper er af den højeste kvalitet, så der går du aldrig forkert i byen.

Der findes et helt hav af forhandlere på nettet, det er bare at søge på Google, men du kan også besøge Energistyrelsens hjemmeside, hvor de har testet forskellige modeller, så du kan se om de lever op til EU kravene og er af høj kvalitet.

Sidst men ikke mindst vil vi også nævne muligheden for at få 3 tilbud til sammenligning på tilbudsportalen 3 byggetilbud, her kan du få 3 tilbud på montering, hvis du eventuelt selv køber en varmepumpe online – det kan du hos f.eks Wupti (vælg IKKE en af de billige). Den bedste sammenligning får du nok ved ganske enkelt at benytte alle mulighederne.

Så får du et overblik over priserne og mulighederne.

 

Mangler vi information ?

Portalen har til formål at give dig den grundlæggende viden om teknologien og mulighederne, så du er godt klædt på til at vælge løsning.
Finder du, at du ikke helt har fået svar på de mest grundlæggende spørgsmål du har i den forbindelse, ja så vil vi meget gerne hører, hvad vi kan udbygge portalen med af informationer, så andre får bedre gavn af siden.

Skriv en kort mail til os, med dine ønsker om information, så ser vi på sagen ved næste opdatering.