Skær ned på dine udgifter

Savner du også at have flere penge til fornøjelse og sjov? Føler du også, at alle pengene forsvinder i hænderne på dig til faste udgifter, husholdning mm.? Hvis du følger nogle få tricks, kan du skære ned på nogle af dine udgifter, så der bliver flere penge til overs til alt det sjove og opsparing.

Lav en madplan og skær ned på dine indkøb

Vi bruger rigtig mange penge på mad, og det kan sluge en stor del af budgettet. Hvis du køber mad hver dag og ikke planlægger dine indkøb, kan det meget hurtigt løbe op. Hvis du i stedet gør noget ud af at kigge på tilbud, lave en madplan for hele ugen og handle ind færre gange, vil du kunne spare en god portion penge. Du undgår flere ture i supermarkedet, hvor du kan blive fristet af alt muligt, og du sørger for at købe ind efter butikkernes tilbud. Det er win-win!

Vælg en varmepumpe

En anden stor post i budgettet er vores varmeregning. Dog kan du også godt gøre noget for at skære ned på den. Skift til en varmepumpe, så du kan spare penge. En varmepumpe kan omdanne luften udenfor til varm luft i hjemmet. På den måde kan du spare en hel masse penge på energi.

Tjek dit mobilabonnement

Det er tit, vi bare går hver måned og betaler for noget, som vi måske i virkeligheden sagtens kunne få billigere. Men fordi vi ikke orker at se nærmere på det eller bare tænker ”ja sådan har det jo altid været”, så får vi aldrig tjekket op på, om vi faktisk kan spare nogle penge på nogle af vores regninger. Hvis du f.eks. tjekker op på sådan noget som dit mobilabonnement, er der stor chance for, at du faktisk betaler mere end du behøver.

Skån miljøet støt miljømærkerne på nettet:

Savethefuture.dk om varmepumper

Miljø-mærket.dk

Co2-label.dk alt om varmepumpen

Bæredygtigheds-mærket.dk om varmepumper

csr-label.dk grønne varmepumper

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.