Skal dit batteri holde længere?

Moderne bærbare computere er mere kraftfulde end nogensinde før, og takket være fremskridt inden for mobil teknologi er de også mere effektive, hvilket giver dem en stadig større batterilevetid.

De er dog stadig nødt til at være tilsluttet en oplader, en gang i mellem. Mens bærbarbatteriets levetid er en hovedårsag til udskiftning af computer, er det muligt at få betydelige forbedringer ved god praksis og et par softwaretilpasninger. For at hjælpe dig med at få en længere batteriets levetid på bærbare computere er her nogle nemme måder at forbedre det.

Metoder til at få det til at holde længere

  • Skærmen er en af de mest batteri-sultne dele af den bærbare computer. Det kræver alvorlige mængder batterikraft for at holde din skærm klar og lys. At gemme denne kraft er simpelthen et spørgsmål om at sænke lysstyrken.
  • En af de største batteri-zappere er den trådløse netværksfunktion indbygget i de fleste bærbare computere. Wi-Fi tømmer batteriet ved konstant at trække strøm fra det, også når det ikke er tilsluttet, på udkig efter netværk.
  • Husk at tage dig af batteriet. Mange har sikket hørt det ikke er godt at have sin computer stående på en pude eller dyne, det giver ikke kun brændrisiko, men ødelæggger også batteriet. Det er derfor en god idé at købe en computerholder, eller bare sætte computeren på en bog.
  • har du brug for en ny batteri til din laptop? Dette kan godt være tilfældet. Et batteri varer ikke for evigt. Hvis du har prøvet at optimere og det ikke virker, er et batteri højst sandsynligt løsningen.
  • Ændre dine skærmindstillinger. Du kan spare strøm ved at ændre på en indstilling som dvale tilstand.
  • Luk åbne faner. Det er et typisk tip, men det virker. Hvis du har for meget åbent på din computer tapper det batteriet og gør den langsommere.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.