Spar penge når du pynter op til jul

Julen er for mange mennesker lig med en rigtig hyggelig tid, men det kan til gengæld også være en rigtig dyr tid, hvor der skal bruges penge på alt muligt forskelligt. Du bruger lige lidt ekstra penge på god mad, julegodter, julegaver og ikke mindst julepynt. Når du skal i julestemning, hjælper det at pynte fint op i huset og udenfor, men det kan godt blive rigtig dyrt.

Udendørs oppyntning

Når du pynter op udenfor, kan du f.eks. gøre det ved at hænge lyskæder langs husets facade. Det er helt vildt hyggeligt om aftenen for både dig og dem der går forbi udenfor. Lyskæder kan godt være dyre, men de findes i flere prisklasser, så du skal bare på jagt efter udendørs lyskæder til lave priser. Du kan også supplere ved at finde en lanterne til dit dørtrin, hvor du kan sætte levende lys i.

Lav din egen julepynt

Hvis du gerne vil spare penge, men samtidig hygge dig med din familie, kan du samle hele din familie til at lave hjemmelavet julepynt sammen med dig. Det er langt billigere end at gå ud og købe 30 julekugler og 14 nisser. Tag ud på en indkøbstur, hvor I køber noget forskelligt papir og grej til at være kreative. Det kan også være, at I har noget derhjemme i gemmerne, som kan bruges. Hvis I sætter en eftermiddag af til at lave jeres egen julepynt, vil I også få noget meget mere personligt pynt ud af det, end noget I har været ude og købe.

Køb brugt julepynt

Hvis du alligevel gerne vil supplere med nogle fine julekugler eller lysestager, kan du altid købe din julepynt brugt for at spare nogle penge. Du kan sagtens finde noget, der er nærmest så godt som nyt, fordi det bliver så sjældent brugt.

This entry was posted in Energi. Bookmark the permalink.